Betaalmethoden

Bij BiBo Fashion kun je betalen via de volgende betaalmethoden:

  1. iDeal
  2. Creditcard, V Pay of Bancontact / Mister Cash
  3. Paypal
  4. AfterPay

iDeal

iDealMet iDeal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

Creditcard, V pay of Bancontact / Mister Cash

CreditCardJe kunt bij ons betalen met Mastercard, VISA, V Pay of Bancontact / Mister Cash. Bij betaling per creditcard word je via onze - met SSL-beveiligde - verbinding naar het speciale betaalmenu van de Rabo Omnikassa geleid.

Paypal (+ € 1,95)

PaypalVeilig online betalen, en nog simpel ook. Reken af met je PayPal rekening of betaal zonder PayPal rekening met Visa, Mastercard of American Express. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

AfterPay (+ € 3,95)

AfterPayAfterPay voert voor www.bibofashion.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.bibofashion.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. 

Ben je al bekend bij AfterPay kunt je betalen tot een bedrag van € 300,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. 

Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.