Levering

  1. Levertijd
  2. Bezorgadres
  3. Verzendkosten

Levertijd

De meeste producten heb je de volgende dag al in huis. Bij BiBo Fashion versturen we jouw bestelling op werkdagen binnen 48 uur met PostNL of DPD. Je ontvangt van ons een verzendbevestiging per e-mail zodra je bestelling is verzonden.

Kies je voor versturen met track & trace dan ontvang je een track & trace code via de e-mail.

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in de BiBo Fashion Store in Tilburg. De openingstijden vind je op onze website.

Bezorgadres

Het adres dat bekend is bij jouw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres. Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op je werk of wil je iemand een cadeau sturen), dan kun je dit aangeven als je je bestelling plaatst.

Ook is het binnen Nederland mogelijk om je bestelling te laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt. Je kunt dit aangeven bij het afrekenen van de bestelling.

Verzendkosten

PostNLWe versturen je bestelling binnen Nederland gratis vanaf € 40,00. Voor bestellingen onder € 40,00 betaal je voor de verzending slechts € 1,95 zonder track & trace en € 3,95 met track & trace.

Bij bestellingen met levering buiten Nederland hanteren we de volgende verzendkosten.

Bedrag < 100,00 >=100,00
EUR1 € 3,95 gratis
     
Bedrag < 150,00 >=150,00
EUR2 € 5,95 gratis
Wereld € 9,95 gratis

EUR1: België, Denemarken (excl. Faeroer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden) en Zweden

EUR2: alle overige landen in Europa (excl. Rusland)

Wereld: alle overige landen (incl. Rusland)