BiBo Fashion

Sexy body- en sportswear voor mannen

Exclusief voor alle mannen

BiBo Fashion, webshop voor sexy body- en sportswear, bestaat sinds 2012. Aan de Noordstraat 96 in Tilburg is BiBo sinds 2015 ook offline gevestigd. Onze winkel daar hangt vol met de exclusieve mannenlingerie en clubwear die ook in onze webshop te vinden is.


Welkom bij BiBo Fashion

Eigenaar Luut en zijn team zorgen ervoor dat je bij BiBo Fashion de nieuwste merken vindt volgens de laatste trends. Wil je de show gaan stelen in sexy sportswear, in een extravagante jockstrap of in onze andere partywear? Of ben je misschien gewoon op zoek naar mooi basic mannenondergoed van een exclusief merk? Een herenstring of boxershort?
Met persoonlijke aandacht en eerlijk advies helpen we je graag te vinden wat je zoekt.

Personal Touch

Onze sexy body- en sportswear moet goed zitten, mooi staan en perfect bij je passen. Aandacht voor onze klanten en een goede en snelle service vinden we erg belangrijk, online en offline. Net als privacy, want bij BiBo moet iedereen zichzelf kunnen zijn en zich op zijn gemak voelen.
Wat je geeft krijg je terug, zegt Luut altijd.

Exclusieve partywear

Luut weet als geen ander de meest exclusieve merken te vinden. Wat bij BiBo Fashion te koop is, zie je weinig of niet in andere Nederlandse shops. Zo uniek wil je zijn!

It’s the people that make us proud

Jaarlijks bezoekt het team van BiBo Fashion de Barcelona Fashion Week. Op feesten en festivals kom je Luut ook zeker tegen. We houden graag persoonlijk contact met onze klanten. Alle reviews, reacties en bedankjes die we krijgen maken ons zo trots. Daar doen we het voor, en niet alleen in Nederland. Ook klanten uit België en Duitsland weten BiBo Fashion te vinden. Zelfs vanuit Amerika, Canada, Australië en de rest van de wereld krijgen we bestellingen.

Birth of BiBo

Het idee voor BiBo Fashion ontstond op vakantie in Gran Canaria. Daar zag Luut tijdens het uitgaan mannen in zulke mooie sexy body- en sportswear lopen, dat hij besloot die underwear ook in Nederland op de markt te brengen. Dankzij de vele ervaring die hij sindsdien heeft opgedaan weet hij precies wat zijn klanten willen. Mocht er toch niet tussen zitten wat je zoekt, dan gaan we graag voor je kijken waar we het kunnen vinden!

We are happy to be your personal stylists!
Luut & het BiBo Fashion team

Start met shoppen

Mis niks en schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.Over BiBo Fashion

BiBo Fashion, webshop voor sexy body- en sportswear, bestaat sinds 2012. Aan de Noordstraat 96 in Tilburg heeft BiBo zich sinds 2015 ook offline gevestigd. Onze winkel daar hangt vol met de exclusieve mannenlingerie en clubwear die ook in onze webshop te vinden is. » Meer over BiBo Fashion

BiBo Fashion Store

BiBo Fashion Store
Noordstraat 96
5038 EK Tilburg

» Neem contact met ons op
» Plan je route
» Aangepaste openingstijden
Openingstijden

Check de actuele openingstijden op Facebook. De laatste openingsdag van de BiBo Fashion Store is donderdag 1 augustus.