BiBo Fashion

Sexy body- en sportswear voor mannen

Exclusief voor alle mannen

BiBo Fashion, webshop voor sexy body- en sportswear, bestaat sinds 2012. Aan de Noordstraat 96 in Tilburg heeft BiBo zich sinds 2015 ook offline gevestigd. Onze winkel daar hangt vol met de exclusieve mannenlingerie en clubwear die ook in onze webshop te vinden is.


Kwaliteit is sexy

Wil je de show gaan stelen in sexy sportswear, een extravagante jockstrap of in onze andere partywear? Of ben je gewoon op zoek naar mooi basic mannenondergoed van een exclusief merk? Een herenstring of boxershort? We helpen je graag bij je keuze met eerlijk advies.

Personal touch

Onze sexy body- en sportswear moet goed zitten, mooi staan en perfect bij je passen. Persoonlijke aandacht en een goede en snelle service vinden we erg belangrijk, online en offline. Net als privacy, want onze klanten moeten zichzelf kunnen zijn en zich op hun gemak voelen bij ons. Wat je geeft krijg je terug, zeggen we altijd.

Party en inspiratie

We willen de eerste zijn met nieuwe merken en ontwerpen omdat we onze underwear zo exclusief mogelijk willen houden. Wat wij verkopen zie je weinig of niet in andere Nederlandse shops.

Om inspiratie op te doen bezoeken we regelmatig feesten en festivals. Daar ontmoeten we veel van onze klanten. De reviews, reacties en bedankjes die we krijgen maken ons trots. Daar doen we het voor! Klanten uit België en Duitsland weten ons steeds beter te vinden. Ook vanuit Amerika, Canada, Australië en de rest van de wereld krijgen we bestellingen.

Van klein naar groot

En dan te bedenken dat alles eigenlijk begonnen is als hobby! Wij, Luut en John, zijn al jaren bevriend. We kwamen op het idee voor BiBo tijdens een vakantie op Gran Canaria. Daar zagen we tijdens het uitgaan de mannen in sexy body- en sportswear lopen. Dat wilden we in Nederland ook op de markt brengen. We besloten onze krachten te bundelen.

Luut heeft veel ervaring in de detailhandel als manager en volgde diverse salestrainingen. John is ervaren op het gebied van online marketing en het realiseren van webshops. En zo ontstond BiBo Fashion. Dankzij de vele ervaringen die we sindsdien hebben opgedaan weten we precies wat onze klanten willen. En mocht er toch niet tussen zitten wat je zoekt, dan gaan we graag voor je kijken waar we het kunnen vinden.

We are happy to be your personal stylists!
Luut & John

Start met shoppen

Mis niks en schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.Over BiBo Fashion

BiBo Fashion, webshop voor sexy body- en sportswear, bestaat sinds 2012. Aan de Noordstraat 96 in Tilburg heeft BiBo zich sinds 2015 ook offline gevestigd. Onze winkel daar hangt vol met de exclusieve mannenlingerie en clubwear die ook in onze webshop te vinden is. » Meer over BiBo Fashion

BiBo Fashion Store

BiBo Fashion Store
Noordstraat 96
5038 EK Tilburg

» Neem contact met ons op
» Plan je route
» Aangepaste openingstijden
Openingstijden
Donderdag:
14:00 - 20:00
Zaterdag:
11:00 - 17:00

De BiBo Fashion Store is i.v.m. vakantie gesloten van 3 t/m 24 januari.