BiBo Fashion

Sexy body- en sportswear voor mannen

Exclusief voor alle mannen

BiBo Fashion, webshop voor sexy body- en sportswear, bestaat sinds 2012.


Welkom bij BiBo Fashion

Volgens Luut, eigenaar van BiBo Fashion, weet je zeker dat je de show steelt met de nieuwste en hipste merken. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nou op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of gewoon ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een ruime keuze uit verschillende stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Dress to impress!

Exclusieve partywear

Bij BiBo vind je als modebewuste man een overzichtelijk aanbod aan exclusieve merken. Wat bij BiBo Fashion te koop is, zie je weinig of niet in andere Nederlandse webshops. Wij bieden merken aan als ADDICTED, aussieBum en PUMP!. Is dit jou niet extravagant genoeg? Kijk rond in de webshop voor alle spannende en uitdagende partywear.

Hier doen we het voor

Jaarlijks bezoekt het team van BiBo Fashion de Barcelona Fashion Week. Op feesten en festivals kom je Luut ook zeker tegen. We houden graag persoonlijk contact met onze klanten. Alle reviews, reacties en bedankjes die we krijgen maken ons zo trots. Hier doen we het voor. Door onze persoonlijke aandacht krijg jij waarnaar je op zoek bent.

Birth of BiBo

Het idee voor BiBo Fashion ontstond op vakantie in Gran Canaria. Daar zag Luut tijdens het uitgaan mannen in zulke mooie, sexy body- en sportswear lopen, dat hij besloot die underwear ook in Nederland op de markt te brengen. Dankzij de vele ervaring die hij sindsdien heeft opgedaan, weet hij precies wat zijn klanten willen. Mocht er toch niet tussen zitten wat je zoekt, dan gaan we graag voor je kijken waar we het kunnen vinden!

We are happy to be your personal stylists!
Luut & het BiBo Fashion team

Start met shoppen

Mis niks en schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram .