Routebeschrijving

Onze BiBo Fashion Store is gevestigd aan de Noordstraat 96 in Tilburg. De Noordstraat is een opkomende winkelstraat, dichtbij het station, met allerlei leuke winkels en eetgelegenheden. Een plek die je zeker moet komen bezoeken als je Tilburg bezoekt.

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage De Knegtel of aan de Noordhoekring (bij de benzinepomp).Vanuit parkeergarage De Knegtel steek je de Spoorlaan over en loop je de Noordstraat (bij Café Boulevard) in. Vanuit de parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen. parkeergarage De Knegtel, Gasthuisring 60, 5041 DT Tilburg. Tarieven 1,50 per uur en 8 euro voor een hele dag.

Parkeren op de Noordhoekring (bij de benzinepomp / brandweerkazerne) kan betaald. Je kunt dan het beste het grote parkeerterrein gebruiken, daar kun je per 10 minuten betalen. Op andere plekken aan de Noordhoekring kun je alleen een dagkaart kopen.Vanaf de parkeerplaats aan de Noordhoekring is het ongeveer 3 minuten lopen. parkeerplaats Noordhoekring, Noordhoekring 180, 5038 GG Tilburg

Openbaar vervoer

Vanaf het station is het 5 minuten lopen. Vertrek vanaf het station in westelijke richting de stad in. Ga na 400 meter rechtsaf de noordstraat in. Wij zitten direct in het eerste pand aan de rechterkant.